За нас

28 години работно искуство

Хигија Фарм е една од првите основани приватни аптеки во Битола, во далечната 1992 година, каде што денес работи висококвалификуван тим составен од 5 дипломирани фармацевти, чиј главен приоритет е вашето здравје. Веруваме во градењето на трајни вредности.

Apteka Higija Farm

Тим од 5 дипомирани фармацевти

Специјалист по козметологија

Специјалист по фармакоекономија и здравствен менаџмент

Онлајн продавница

Галенска лабораторија

Уште од самите почетоци, во аптеката се развива и галенска лабораторија во која се изработуваат магистрални лекови и козметика.  Дел од нашиот тим е и магистер по фармација, специјалициран во полето на козметологијата. Знаењето и искуството стекнато преку долги години работа на ова поле од фармацијата ни овозможуваат изработка на козметички продукти од врвен квалитет. 

Apteka Higija Farm vnatre
10% ПОПУСТ НА ПРВАТА НАРАЧКА
Пријавете се на нашата мејлинг листа и добијте купон во вредност од 10%.
ПРИЈАВИ СЕ