© 2019 Ana Talevska 

Услуги

Доколку имате рецепт од доктор за изработка на магистрален лек во нашата аптека, за да не чекате ( доаѓате два пати во нашата аптека) додека ние ви го изработуваме, можете да побарате да ви го изработиме  тука. По што ќе добиете информација кога ќе биде готов магистралниот лек и кога можете да дојдете во нашата аптека да го подигнете.