Parafen

69.00ден

Намалува болка, температура и има против-воспалитено дејство.

Тројно дејство

  • Аналгетско (ја намалува болката)
  • Антипиретско (ја намалува покачената телесна температура)
  • Антиинфламаторно (го намалува воспалението)

Обично послабите аналгетици се побезбедни, додека појаките се поефикасни, но тие пак можат да предизвикаат болки и оштетување на други органи (желудникот, црниот дроб) или да предизвикаат несакани компликации кај оние со срцеви заболувања.

Затоа секогаш треба да се одбере најбезбедниот, а сепак ефикасен аналгетик.

Парафен е комбинација на двете најбезбедни аналгетски компоненти, во ниски дози, со што се постигнува најдобра безбедност и ефикасност за третман на најчестите болки.

Начин на издавање

Производител

Оценки

Сѐ уште нема оценки.

Прв напиши оценка “Parafen”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *