fbpx

Kamagra капсули за мажи

625.00ден

Kamagra® е создадена и наменета специјално за мажи. Таа има поволен ефект при совладување на предвремена ејакулација и задржување на ерекцијата.

Што претставува Kamagra?

Kamagra е создадена и наменета специјално за мажи. Таа има поволен ефект при совладување на предвремена ејакулација и задржување на ерекцијата.

Што содржи Kamagra?

Активните состојки на Kamagra се 4-те  најмоќни природни продукти кои се наменети за сексуалната дисфункција кај мажите. Секоја капсула од Kamagra содржи стандардизирани екстракти од: L-аргинин 250mg, јохимбе 50mg (10% екстракт), женшен 150mg, Трибулус терестрис 150mg. Процесот на стандардизација гарантира чистота и ефективност на секоја капсула.

Како дејствува Kamagra?

Состојките имаат синергетски ефект кај предвремена ејакулација, постигнување и задржување на ерекцијата.

L – аргинин

Го помага создавањето на азотен оксид и синтезата на протеини. Азотниот оксид ги проширува крвните садови на машкиот полов орган, што доведува до крвоснабдување и ерекција. Покажува стимулативно дејство врз сперматогенезата – го зголемува бројот на сперматозоидите и ја подобрува подвижноста. Ја зголемува физичката издржливост.

Јохимбе

Докажано е дека го зголемува либидото, зачестеноста на сексуалните контакти и квалитетот на ерекцијата. Има поволен ефект кај мажи со сексуални пречки од васкуларно и психогено потекло и од дијабетес. Ги обновува невромедијаторите и дејствува на васкуларните рецептори. Води до подобра и подолга ерекција.

Женшен

Го засилува ефектот на азотниот оксид. Ја зголемува физичката издржливост. Го отстранува уморот и физичката исцрпеност. Како адаптоген ја отстранува анксиозноста и помага за надминување на предвремена ејакулација.

Трибулус терестрис

Хормонски екстракт со андрогено дејство. Го зголемува нивото на машките полови хормони (пр. Тестостерон) со 33%. Го обновува либидото, ја подобрува и продолжува ерекцијата. Покажува стимулативно дејство врз сперматогенезата – го зголемува бројот и подвижноста на сперматозоидите. Поседува познат анаболен ефект.

Сексуална моќ со Kamagra

Кога да земаме Kamagra?

Kamagra е создадена и наменета специјално за мажи. Со неа се постигнува позитивен ефект кај:

  • совладување на предвремена ејакулација
  • задржување на ерекцијата
  • зголемување на сексуалната способност и либидото
  • подобрување на физичката и психичката моќ
  • зголемување на бројот и подвижноста на сперматозоидите

Како да земаме Kamagra?

По 1 капсула 2-3 пати дневно после јадење. Kamagra се применува до совладување на предвремената ејакулација и постигнување на саканата полова издржливост и моќ.

После колку време да очекуваме ефект од Kamagra?

Дејството на Kamagra не настапува веднаш. Препаратот не е наменет за добивање на моментален ефект, а е предвиден за долгорочно решение. Оптималниот рок за добивање на ефект од препаратот е различен за секој поединец. Обично се потребни 4 недели за добивање на целосен резултат.

Дали има несакани ефекти од Kamagra?

Kamagra е практично безопасен. Дури при подолга употреба не се забележани несакани ефекти.

Зошто Kamagra е специјален производ ?

Kamagra содржи природни состојки и е безопасен. За разлика од него, синтетичките лекови имаат голем број на несакани ефекти и даваат само моментално решение, а на долгорочен план, проблемот останува. Kamagra има научно докажан ефект и е економски поповолна.

Kamagra® е трговска марка. Продуктот е произведен во САД во согласност со највисоките барања на Добрата производна пракса. Да се чува на суво, недостапно за деца место на температура под 30˚С. Kamagra е додаток во исхраната.

Начин на издавање

,

Производител

Оценки

Сѐ уште нема оценки.

Прв напиши оценка “Kamagra капсули за мажи”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *