BlokMAX Rapid таблети со брзо дејство

149.00ден

Блокмакс Рапид се употребува за краткотрајна симптоматска терапија на лесна до умерена болка.

Состав

Ибупрофен лизин (ibuprofen lysine) 684 mg, што одговара на 400 mg ибупрофен (ibuprofen).

Фармацевтска форма
Филм-обложена таблета.

Индикации
Блокмакс Рапид се употребува за краткотрајна симптоматска терапија на лесна до умерена болка, како на пример:

  • лавоболка,
  • главоболка,
  • забоболка,
  • мускулна болка,
  • болка во грбот и
  • ревматска болка.

Пакување
Кутија со 10 филм-обложени таблети во бел, непровиден блистер и со упатство за пациентот.

Начин на издавање

Производител

Оценки

Сѐ уште нема оценки.

Прв напиши оценка “BlokMAX Rapid таблети со брзо дејство”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *