Bilobil Intense капсули

298.00ден792.00ден

Капсулите Билобил интенс го подобруваат крвотокот и метаболизмот во мозокот и на тој начин го спречуваат намалувањето на интелектуалниот капацитет кај сите видови на блага до умерена деменција. При нарушувања на крвотокот во екстремитетите, го ублажуваат чувството на ладно, трнење и бесчувствителност, како и болки при одење.

Clear

Капсулите Билобил интенс содржат квантифициран, сув екстракт од листот од гинко. Припаѓаат на групата на хербални лекови кои се употребуваат за ублажување на симтомите на деменција.

Капсулите Билобил интенс претставуваат хербален лек кој се препорачува за ублажување на симптомите кај:

  • сите видови на блага до умерена деменција (примарна дегенеративна деменција, симттоми: намалување на помнењето и интелектуалниот капацитет, керасположеност, вртоглавица, зуење во ушите, главоболка и нарушено спиење,
  • васкуларна деменција или мешана деменција), односно за ублажување на следните
  • почетни нарушувања на крвотокот во скстремитетите во комбинација со соодветна физичка терапија, особено тренирање со пешачење.

Советувајте се со лекар ако по 30 дена не се чувствувате подобро или ако вашата состојба се влоши.

 

Пакување

,

Начин на издавање

Производител

Оценки

Сѐ уште нема оценки.

Прв напиши оценка “Bilobil Intense капсули”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *