*Матичниот број се користи само за реализирање и издавање на лекови кои се на позитивната листа. Овие броеви не ги складираме.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Тука пратете ни слика од рецептот или производот кој сакате да го нарачате.
10% ПОПУСТ НА ПРВАТА НАРАЧКА
Пријавете се на нашата мејлинг листа и добијте купон во вредност од 10%.
ПРИЈАВИ СЕ