© 2019 Ana Talevska 

НЕГА НА РАЦЕ

ГЛИЦЕРИНСКА

КРЕМ ЗА РАЦЕ

Глицеринската крема за раце се употребува за сеопфатна нега на за луѓе со многу сува, груба кожа. Кремата е богата со природни фактори на навлажнување кои природно се наогаат во кожата кај човекот , но се во ниско ниво кај лицата со сува кожа. 
Кремата ја навлажнува кожата, ја омекнува и ја храни. 

НЕГА НА ЛИЦЕ

Крем со Колаген

Витаминска крем со колаген која го негува лицето

ЛОСИОНИ ЗА ЛИЦЕ

Лосион