Базен
Одржување на базени
Мерачи за pH вредност, таблети против алги и други произовди за правилно одржување на вашиот базен.
Органикап
OrganiCup
Менструална чашка - еколошка и долготрајна алтернатива на тампони и влошки.
Pavloviceva
Детска витаминска маст
Го намалува пеленскиот осип.
Dalia gold i kolagen
Dalia Gold & Collagen
Jа враќа свежината и младиот изглед на кожата.
Кутија за лекови
Кутија за лекови
За поедноставна организација на вашата редовна терапија.
Снедо
Sendo Advance 3 + гратис вага
Дигитален апарат за мерење на крвен притисок. Гратис добивате дигитална вага за мерење на телесна тежа.
previous arrow
next arrow

Наши услуги

МАГИСТРАЛНИ ЛЕКОВИ

Нарачајте онлајн изработка на магистрални лекови во нашата лабораторија. 

ОНЛАЈН АПТЕКА

Можност за онлајн купување на производи без рецепт. 

 КОЗМЕТИКА

Препарати за нега на вашето лице и тело, произведени во нашата лабораторија.  

Акција

Направете нарачка онлајн

Услугата во живо во нашата аптека момементално се одвива преку шалтер прозори поставени на влезната врата. Доколку сакате потребните лекови да ги добиете во најбрз можен рок, без да чекате во редица пред аптеката може да оддадете нарачка онлајн.  Ние ќе ја комплетираме и ќе Ве контактираме кога ќе биде спремна за преземање. Се што преостанува е да ја преземете на името на кое е нарачана и да платите.
Ваквиот начин на работа овозможува намлување на гужвата пред аптека. Со тоа заштедувате време, но пред се ги намалуваме меѓусебните контакти, а со тоа се штитиме еден со друг. 

Во моментов овозможуваме нарачка на лекови без или со рецепт, како и магистрални лекови, додатоци на исрхана, гранични производи, козметика и продукти за лична нега.  

Доколку сакате да нарачате лек на рецепт потребен ни е вашиот матичен број. Така ќе може да го реализираме електронскиот рецепт и да ја комплетираме нарачката. 
За нарачка на магистрален лек, односно лек кој го изработуваме во нашата лабораторија најчесто по рецепт напишан од дерматолог, потребна ни е слика од рецептот. 

За нарачка на изработка на магистрален лек или лек на рецепт исполнете го формуларот тука. Доколку Ви е потребна помош или додатно појаснување погледнете го видеото со инструкции (над формуларот). 

За останатите прозиводи погледнете је нашата онлајн продавница. Бидејќи сеуште е во процес на изработка додадени се само дел од производите со кои располагаме. Каталогот на прозиводи константно се зголемува.